Često postavljana pitanja

Koliko se čeka isporuka u slučaju poručivanja vikendom?

 

Svaka porudžbina se pregleda ponedeljkom ujutru i pakuje i šalje već isti dan, osim ukoliko se proizvod nalazi u magacinu pa će se onda poslati sledeći dan o čemu je korisnik obavešten odmah.

 

 

 

Da li kupiti sve za bebu pre nego što se rodi?

 

Smatramo da je u današnje vreme potpuno normalno da se za bebu sve kupi i pripremi pre dolaska bebe, posebno uzimajući u obzir to da mama najčešće voli stvari da bira sama.

 

 

 

Kako birati kolica za dete?

 

Kolica za dete roditelji vrlo često biraju ne samo prema onome što mogu priuštiti već i prema dizajnu. Smatramo da kolica treba birati po praktičnosti, lakom rukovanju i naravno udobnosti za samo dete, što smatramo da je najbitnije.

 

 

 

Kada početi sa uvođenjem čvrste hrane?

 

Prelazak na čvrstu hranu predstavlja jedan od najvećih izazova u novoj etapi roditeljstva, s toga smatramo da to roditelj treba da proceni bez obzira na savet pedijatra. Svako dete je individua za sebe i treba mu dati prostora da prihvati novitete. Da li ćete krenuti sa 4 meseca, 5 ili 6 ili čak sa 7 meseci, nije bitno, bitno je da je Vaše dete za tu promenu spremno i da to što lakše prevazidjete..I ne brinite, tu smo za sve savete koji su Vam potrebni da to prođe što lakše!